Ανοίγουν τη Δευτέρα τα σχολεία στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: 2014-02-14, 20:29:45
Ανοίγουν τη Δευτέρα τα σχολεία στην Κεφαλονιά

Υστέρα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του πρώην δημαρχείου Ληξουρίου, παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Θανάση Κυριαζή και του δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου να ανοίξουν τα σχολεία της Κεφαλονιάς.

Όπως ειπώθηκε, «τα σχολεία που θα στεγάσουν μαθητές έχουν ελεγχθεί από μηχανικούς» και από Δευτέρα θα εφαρμοστούν τα εξής:

Στο Ληξούρι

Τα δυο δημοτικά σχολεία του Ληξουρίου θα συστεγαστούν στο 1ο Δημοτικό σχολείο, ωστόσο επειδή δεν φθάνουν οι αίθουσες κάποια τμήματα θα μεταφερθούν σε κοντέινερ.

Το Γυμνάσιο Ληξουρίου και το ΕΠΑΛ θα κάνουν μάθημα στις αίθουσες του ΕΠΑΛ.

Το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου μέχρι και την Πέμπτη θα λειτουργεί μόνο απογευματινές ώρες στους χώρους του ΕΠΑΛ. Από εκεί και μετά θα μεταφερθούν σε κοντέινερ στο παλιό γήπεδο του Παλληξουριακού στην παραλία.

Στο Αργοστόλι

Όσον αφορά τα σχολεία στο Αργοστόλι, το 2ο Γυμνάσιο θα στεγαστεί στο 2ο Λύκειο απογευματινές ώρες, το 3ο Γυμνάσιο, θα στεγαστεί στο 5ο Δημοτικό Αργοστολίου απογευματινές ώρες, το ΙΕΚ Αργοστολίου θα στεγαστεί στο ΕΠΑΛ στη Λάσση, ενώ το νυκτερινό γυμνάσιο Αργοστολίου θα μεταφερθεί στο κτιριακό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου Λυκείου Αργοστολίου. Τα σχολεία της Ιθάκης θα λειτουργήσουν και αυτά κανονικά.

Επίσημες ώρες έναρξης μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν με δελτίο Τύπου.

inkefalonia.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=