ΕΛΛΑΔΑ

Της έκανε άμβλωση χωρίς να είναι έγκυος

της-έκανε-άμβλωση-χωρίς-να-είναι-έγκυο-214904

Σάλος στη Χαλκίδα για την 60χρονη γυναικολόγο Β.Σ. που εξαπάτησε με τον χειρότερο τρόπο μία 40 γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στο χειρουργείο για άμβλωση ενώ δεν ήταν έγκυος.

Η γυναικολόγος καταδικάστηκε σε 29 μήνες φυλακή και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για απάτη, απόπειρα απάτης και για ψευδή ιατρική βεβαίωση.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, όταν η άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την Στενή, επισκέφθηκε το ιατρείο της γυναικολόγου που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας, για να υποβληθεί σε «τεστ Παπ» και κατά την διάρκεια της εξέτασης η γιατρός έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο.

Της αποκάλυψε οτι είναι δήθεν έγκυος με πλαστό υπερηχογράφημα, αλλά η γυναίκα δυστυχώς πείστηκε ότι εγκυμονούσε και της έδωσε 800 ευρώ, για να υποβληθεί σε άμβλωση, μιας και δεν ήθελε να αποκτήσει και τέταρτο παιδί.

Πράγματι οδηγήθηκε στο χειρουργείο ενώ δεν ήταν έγκυος και η απάτη αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν η γυναικολόγος της είπε ξανά ψέμματα ότι περίμενε παιδί, ζητώντας της αυτήν την φορά 750 ευρώ για να της κάνει την ψευτοάμβλωση.

Τότε η 40χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αφού συζήτησε με τον σύζυγο της, πήγε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπίστώθηκε τελικά ότι δεν ήταν έγκυος και κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Στη συνέχεια η 40χρονη υπέβαλλε μήνυση στην γυναικολόγο, η οποία συνελήφθη από την ασφάλεια Χαλκίδας με τα προσημειωμένα χαρτονοσμίσματα (750 ευρώ).

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας και η 60χρονη γυναικολόγος καταδικάστηκε σε 29 μήνες φυλακή και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για απάτη, απόπειρα απάτης και για ψευδή ιατρική βεβαίωση.

Η 60χρονη όμως συνεχίζει κανονικά να λειτουργεί το ιατρείο της ακόμα και σήμερα, καθώς έκανε έφεση κατά της απόφασης και μέχρι να τελεσιδικήσει θα ασκεί τα ιατρικά της καθήκοντα, κάτι που έχει εξοργίσει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

eviazoom.blogspot.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου