ΕΛΛΑΔΑ

Επανεμφάνιση του Κώστα Σακκά με επιστολή σε ιστοσελίδα

επανεμφάνιση-του-κώστα-σακκά-με-επιστ-218477

«Εμφάνιση» του καταζητούμενου αντιεξουσιαστή Κώστα Σακκά με επιστολή του που αναρτήθηκε στον διαδικτυακό χώρο indymedia το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 30χρονος που είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους και είχε εξαφανισθεί προ μίας εβδομάδας αναφέρεται στις διώξεις που του είχαν ασκηθεί και μιλά για αθωότητά του, χωρίς ωστόσο στο κείμενο να περιέχει άλλες αναφορές για την απόφασή του να εξαφανισθεί και τις επόμενες επιλογές του.

Στη διαδικτυακή ανάρτησή του με τίτλο Οι αναρχικοί και οι κομμουνιστές είναι κοινωνικοί αγωνιστές, τρομοκράτες και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές ο Κ.Σακκάς προχωρά σε μια ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής συγκυρίας, επιτίθεται στην πολιτική της κυβέρνησης, χαρακτηρίζει «τρομοκράτη» το «κράτος» και στρέφεται εναντίον των ΜΜΕ για τον χειρισμό της υπόθεσης το.

«Να αντιτάξουμε απέναντι στη νομιμοφροσύνη της υποταγής την παραβατικότητα της αντίστασης και της εξέγερσης», αναφέρει, χωρίς ωστόσο στο κείμενό του να υπάρχουν σαφείς εξαγγελίες για συμμετοχή του σε ένοπλες οργανώσεις, απειλές χτυπημάτων και οτιδήποτε που να αφορά τις επόμενες κινήσεις του.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή του Κώστα Σακκά εδώ.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου