ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει το ΚΚΕ διαγραφή μελών του επειδή στήριξαν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

διαψεύδει-το-κκε-διαγραφή-μελών-του-επ-224119

Σε «προβοκατόρικα δημοσιεύματα τοπικών δικτυακών μέσων ενημέρωσης, τα οποία αναδημοσιεύτηκαν και από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr» αναφέρεται ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, η οποία δημοσιεύεται στον σημερινό «Ριζοσπάστη».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης Epirusgate, καθώς και το left.gr και άλλες ιστοσελίδες «με ευκολία υιοθετούν διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις οργανώσεις του (καθώς) αυτή τη φορά απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης Κομματικής Οργάνωσης Βάσης της Κόνιτσας, με αφορμή την δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί σχετικά με την στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ».

«Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν κα την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του κόμματος, στα μέλη, στα στελέχη του, στους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι το ΚΚΕ δίνει σε όλη την Ελλάδα τη μάχη των εκλογών, ενιαία με στόχο «ένα ισχυρό ΚΚΕ παντού, μέσα και έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, στους χώρους εργασίας, στα σωματεία και τους συλλόγους».

«Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες» καταλήγει η ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου