ΕΛΛΑΔΑ

Αποκηρύσσουν τον συλληφθέντα συνδικαλιστή ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ

αποκηρύσσουν-τον-συλληφθέντα-συνδικ-224272

Ουδεμία κομματική σχέση με τον συλληφθέντα για την υπόθεση του λσθρεμπορίου καυσίμων συνδικαλιστή του υπουργείου Περιβάλλοντος δεν έχουν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ., σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας τη σύλληψή του ανέφεραν: «Ο προφυλακισμένος συνδικαλιστής του υπουργείου Περιβάλλοντος όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ως “αγανακτισμένος” της πλατείας Συντάγματος και μέσω δημόσιων επιστολών του σε εφημερίδες μας εξύβριζε ως “διεφθαρμένους” που “χάσαμε την ιδεολογία μας”! Σύντομα οι πολίτες θα καταλάβουν ποιοι εκπροσωπούν το αντιμνημονιακό μέτωπο».

Από την πλευρά του το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «δημοσιεύματα σε εφημερίδες που αναφέρουν, ότι ο συνδικαλιστής του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, ήταν συνδικαλιστής του ΚΚΕ, είναι ανυπόστατα και ψευδή. Ο εν λόγω συνδικαλιστής δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, ούτε ανήκε ποτέ στο ΚΚΕ. Ήταν για χρόνια συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, που μόνο στις τελευταίες αρχαιρεσίες είχε συνεργαστεί με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Το 2012 είχε κάνει δήλωση εκλογικής στήριξης στο ΚΚΕ και τίποτα περισσότερο».

Και καταλήγει: «Το ΚΚΕ θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει εξαντλητική έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Όσοι όμως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος το ΚΚΕ, θα αποτύχουν για μια ακόμη φορά».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου