Σοκ με αθλήτρια στην Πάτρα!

Τελευταία ενημέρωση: 2014-03-11, 18:02:40
Σοκ με αθλήτρια στην Πάτρα!

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Πάτρας μετά το θάνατο -λόγω πνιγμού- της Θεοδώρας Αντύπα στο κολυμβητήριο της πόλης.

Η νεαρή γυναίκα ήταν αθλήτρια του στίβου, ενώ υπήρξε και κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών παλαιότερα. Η Θεοδώρα Αντύπα κολυμπούσε στις ώρες κοινού, όπως συνήθιζε και κάποια στιγμή οι υπόλοιποι αθλητές διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στο κολυμβητήριο βρέθηκε διασώστης που προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη κοπέλα, ενώ ταχύτατα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσπάθησε να της κάνει ανάνηψη, χωρίς όμως να καταφέρει να την κρατήσει στη ζωή.

Η είδηση του θανάτου της Θεοδώρας Αντύπας σκόρπισε θρήνο στην αθλητική κοινωνία της πόλης, καθώς ήταν γνωστό πως η άτυχη γυναίκα είχε ιδιαίτερη αγάπη για τα σπορ, ενώ τα αίτια του πνιγμού της παραμένουν άγνωστα.

Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το συμβάν στο κολυμβητήριο Πατρών, λίγες ώρες πριν η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίσει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία για το World League, στις 20:00.

sport-fm.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=