ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νέοι «πάτησαν» γκάζι στη φαντασία: Εφτιαξαν ένα ποδήλατο-αυτοκίνητο που κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

τρεις-νέοι-πάτησαν-γκάζι-στη-φαντασ-265591

Είναι νέοι και γεμάτοι φαντασία. Η ιδέα τους πήρε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα σάρκα και οστά. Δημιούργησαν ένα τετραθέσιο ποδήλατο που φαίνεται πως κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τους Δημήτρη Τριάντη και τους συνεταίρους του, Ηλία και Κώστα, δημιουργούς της εταιρείας Bikeit, η οποία νοικιάζει πρωτότυπα, αλλά και παραδοσιακά ποδήλατα

Αφορμή για να ξεκινήσουν μια τέτοιου είδους επιχείρηση δεν ήταν παρά μια ιδέα τους, που την συνέλαβαν ενώ παραθέριζαν το καλοκαίρι σε camping. Οι ίδιοι χρησιμοποιούσαν ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους και θεώρησαν ότι κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει στην πόλη και ειδικότερα στην Νέα παραλία που πρόσφατα άνοιξε για τους Θεσσαλονικείς.

«Με συζητήσεις, εμπειρικά και με μεράκι κάναμε το δικό μας BusinessPlan», δήλωσε ο Δημήτρης Τριάντης στο thestival.gr για το ξεκίνημα τους.

Αρχικά, προσέλκυσαν δημοτικούς φορείς και ιδιώτες και βήμα βήμα ξεκίνησε η συνεργασία τους με το ξενοδοχείο, MakedoniaPalace, που τους παρέχει χώρο για το κατάστημα. Η συνεργασία όπως λένε με το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Οπως αναφέρει το thestival, το τετραθέσιο ποδήλατο κάνει θραύση στις παρέες της Θεσσαλονίκης, καθώς όλο και περισσότεροι δείχνουν να το προτιμούν. Πρόκειται για ένα πρωτότυπα κατασκευασμένο ποδήλατο που μοιάζει περισσότερο με αυτοκίνητο, έχει τιμόνι φρένο και χειρόφρενο αλλά και τέντα για τις καυτές μέρες που έρχονται. Το ιδιαίτερο αυτό ποδήλατο ονομάζεται Funbike, και κατασκευάζεται στην Αθήνα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου