ΕΛΛΑΔΑ

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι έγκυος -Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της

η-βούλα-παπαχρήστου-είναι-έγκυος-ποιο-275002

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Βούλα Παπαχρήστου να έκανε μια προσπάθεια να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, όμως, όπως και η ίδια δήλωσε η προσπάθεια αυτή θα διακοπεί. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι ευχάριστος…

Σύμφωνα με πληροροφορίες της εφημερίδας Espressο η αθλήτρια του τριπλούν που πριν από δύο χρόνια, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών του Λονδίνου προκάλεσε σάλο αντιδράσεων με ένα άκρως ρατσιστικό tweet που είχε κάνει και το οποίο επέφερε και τον αποκλεισμό της, είναι έγκυος.

Υστερα από τις φήμες που έφεραν την Βούλα Παπαχρήστου να έχει ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ και τον προπονητή της ότι σταματά τις προπονήσεις η τριπλουνίστρια επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω Facebook, γράφοντας τα εξής: «Επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες σχετικά με το πρόσωπό μου και την αθλητική μου σταδιοδρομία, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν αποχωρώ από την ενεργό δράση. Απλώς θα απέχω γαι κάποιο διάστημα από τους αγώνες γαι προσωπικούς λόγους οι οποίοι χρήζουν απεριόριστου σεβασμού! Την αγάπη μου».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 25χρονη αθλήτρια, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, το τελευταίο διάστημα ζει τον έρωτα στο πλευρό νεαρού ποδοσφαιριστή που παλιότερα έπαιζε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου