ΕΛΛΑΔΑ

Αλ.Παπαρήγα: Συμφωνούμε με την πρόταση δυσπιστίας

αλ-παπαρήγα-συμφωνούμε-με-την-πρόταση-282165

Συμφωνούμε να μετατραπεί η σημερινή διαδικασία σε συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ανεξαρτήτως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ την υπέβαλε για λόγους σκοπιμότητας ή όχι, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα του ΚΚΕ.

Άλλωστε, πρόσθεσε η κύρια Παπαρήγα, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να συζητήσουμε ουσιαστικά τα κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα, κατηγορώντας την κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι μετατρέπουν τη Βουλή σε προεκλογικό μπαλκόνι.

Εάν γίνει δεκτό να συζητηθεί η πρόταση δυσπιστίας το ΚΚΕ «θα κάνει τα πάντα, ώστε η συζήτηση να λάβει ουσιαστικό νόημα» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα.

Στα επίμαχα θέματα που πρέπει να συζητηθούν εκτενώς στη Βουλή η κυρία Παπαρήγα ανέφερε τα ζητήματα που θίγει το πολυνομοσχέδιο, όπως οι ρυθμίσεις για γάλα, φαρμακεία, αγρότες, τα εργασιακά, αλλά και το περιβόητο «σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας», τη βιωσιμότητα του χρέους κτλ

«Γιατί δεν δέχεται η κυβέρνηση; Τέτοιες προτάσεις δυσπιστίας βολεύουν και του δύο και την κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση […] Ποιος θα κερδίσει βέβαια στο τέλος δεν ξέρω…» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Παπαρήγα, ξεκαθαρίζοντας ότι το ΚΚΕ απορρίπτει τόσο την κυβερνητική πολιτική όσο και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση είναι άκρως επικίνδυνη για τον λαό», είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι η μόνη δεδηλωμένη που αναγνωρίζει στην κυβέρνηση το ΚΚΕ είναι «το δεδηλωμένο της επικινδυνότητας».

Από τα βέλη δεν γλίτωσε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Άκρως επικίνδυνη είναι και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν έχει τη δεδηλωμένη» είπε χαρακτηριστικά.

Το ΚΚΕ παλεύει για να ανατραπεί η εφαρμοζόμενη πολιτική, όχι για να αλλάξει απλώς η κυβέρνηση, τόνισε η κυρία Παπαρήγα ολοκληρώνοντας την παρέμβασή της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου