ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεκαέξι συλλήψεις στον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

δεκαέξι-συλλήψεις-στον-αγώνα-παο-παοκ-335521

Δεκαέξι άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μέσα στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ καθώς και έξω από το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα, για διάφορα αδικήματα.

Επίσης προσήχθησαν άλλα 4 άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα. Οι 16 συλληφθέντες θα προσαχθούν από τον εισαγγελέα.

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, είχαν ως αποτέλεσμα να μην αρχίσει στην ώρα του το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Οι 300 οπαδοί του «δικέφαλου» μπήκαν στο γήπεδο ένα λεπτό πριν τη σέντρα, χωρίς να έχουν αστυνομική προστασία στην εξέδρα που τους φιλοξενούσε! Αμέσως έδειξαν απειλητικές διαθέσεις προς τους οπαδούς των «πράσινων» που ήταν δίπλα και πέταξαν μια φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει και να γενικευτεί η σύρραξη!

Οι «πράσινοι» απάντησαν, άρχισε να πέφτει βροχή καθισμάτων και φωτοβολίδων, ενώ ορισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων πήδηξαν τα κάγκελα από άλλες θύρες του γηπέδου και μπήκαν μέσα πηγαίνοντας προς το σημείο αυτό.

Κι όλα αυτά μπροστά στους Αλαφούζο, Σαββίδη που αρχικά ήταν στα επίσημα και στη συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο, πήγαν στο κόρνερ, εκεί που ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου