ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελική ευθεία από το ΑΣΕΠ ο διαγωνισμός για τις 149 θέσεις τελωνειακών

στην-τελική-ευθεία-από-το-ασεπ-ο-διαγων-340472

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση έστειλε το ΑΣΕΠ την προκήρυξη 2K/2014 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου Τελωνειακών στο υπουργείο Οικονομικών.

Οπως προκύπτει από την προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ, οι θέσεις θα κατανεμηθούν ως εξής: 94 από απόφοιτους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 28 από τεχνολογικής και 27 από απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μάλιστα, οι 74 από τις 94 θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα καλυφθούν από πτυχιούχους νομικής.

Για όλες τις θέσεις απαιτείται πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και πιστοποιητικά γνώσης ξένων γλωσσών. Συγκεκριμένα, για τις θέσεις που αφορούν αποφοίτους πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης απαιτείται πιστοποιητικό γνώσης είτε αγγλικής, είτε γαλλικής, είτε γερμανικής σε «πολύ καλό» επίπεδο, ενώ για τις θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απαιτείται πιστοποιητικό γνώσης μιας εκ των προαναφερθέντων γλωσσών σε «καλό» επίπεδο.

Δείτε πατώντας ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη του ΑΣΕΠ, τα πτυχία που «περνάνε» σε κάθε περίπτωση και τις περιοχές που αφορούν οι θέσεις.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου