ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε η Κατερίνα Ευαγγελάκου από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

παραιτήθηκε-η-κατερίνα-ευαγγελάκου-α-351186

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης αποδέχθηκε την παραίτηση που υπέβαλε για λόγους ευθιξίας η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., Κατερίνα Ευαγγελάκου καθώς και την παραίτηση του Νίκου Ξανθούλη, προκειμένου να ενεργοποιηθεί στην οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ.

Ως νέα μέλη εισέρχονται στο ΔΣ του νέου φορέα ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Δονάτος, και ο δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης.

Η θητεία των ανωτέρω λήγει με το πέρας της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, που ορίσθηκε με την 4/3.10.2013 Απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, το Εποπτικό Συμβούλιο έδωσε εντολή στον πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο να προβεί σε πλήρη έλεγχο της νομιμότητας της διαδικασίας ανάθεσης των προγραμμάτων που επελέγησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του παυθέντος προέδρου Γ.Προκοπάκη.

Υπενθυμίζεται ότι το Εποπτικό Συμβούλιο αποφάσισε την απομάκρυνση του κ. Προκοπάκη, κάνοντας λόγο για έλλειψη συνεργασίας μεταξύ Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου, ενώ ο κ. Προκοπάκης άφησε αιχμές για εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ανέθεσε καθήκοντα Συμβούλου του στον Νίκο Ξανθούλη για την οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και την προετοιμασία των μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ακολουθήσουν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου