Απάντηση Μαρκογιαννάκη για το κλείσιμο της Ολομέλειας

Τελευταία ενημέρωση: 2014-06-05, 12:07:55
Απάντηση Μαρκογιαννάκη για το κλείσιμο της Ολομέλειας

Κάθε χρόνο τον Ιούνιο γίνεται η διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, απαντώντας στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για την έναρξη των θερινών τμημάτων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν εκκρεμότητες στη Βουλή ώστε να παραγραφούν υποθέσεις, όπως αναφέρουν σχετικές καταγγελίες βουλευτών, ενώ πρόσθεσε πως εάν κάποιοι ήθελαν να κάνουν πρόταση για προανακριτική επιτροπή έπρεπε να το έχουν κάνει εδώ και καιρό και να μην περιμένουν την τελευταία ώρα.

«Όλα αυτά είναι για να γίνεται κουβέντα» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης εξηγώντας πως τα κόμματα είχαν για υποθέσεις του παρελθόντος όπως η λίστα Λαγκάρντ, το PSI κ.α χρόνο στη διάθεση τους για να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες υπογραφές των βουλευτών για να ζητήσουν προκαταρκτική.

Πρόσθεσε πως «εάν κάποιο κόμμα είχε την πρόθεση να καταθέσει τώρα πρόταση για προκαταρκτική τότε μετά το κλείσιμο της Ολομέλειας δεν θα έχει τη δυνατότητα«. Αλλά, όπως ανέφερε, δεν είχε εκδηλωθεί τελευταίως κάποια τέτοια πρόθεση.

ethnos.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=