ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός γιατρού του ΙΚΑ από γονείς ανάπηρου κοριτσιού

ξυλοδαρμός-γιατρού-του-ικα-από-γονείς-400063

Η αγανάκτηση για την αδυναμία υποστήριξης στο χρόνιο πρόβλημα αναπηρίας της κόρης τους οδήγησε δύο γονείς να επιτεθούν σε γιατρό του ΠΕΔΥ στον Αγιο Αλέξιο στην Πάτρα και να τον χτυπήσουν μέσα στο υποκατάστημα του ΙΚΑ.

Oργισμένοι οι γονείς έριξαν τον γιατρό του ΙΚΑ στο πάτωμα και τον χτυπούσαν ανελέητα, όπως αναφέρουν τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα.

Η Πελοπόννησος αναφέρει ότι οι δύο γονείς πρέπει να ανταποκριθούν στην ανάγκη περίθαλψης της ανάπηρης κόρης τους, η οποία χρειάζεται συγκεκριμένα υλικά για την καθημερινή της φροντίδα.

Ωστόσο, αν και η χρόνια κατάσταση θα επέβαλε να δοθεί μία οριστική λύση, κάθε φορά καλούνται να διεκδικήσουν εκ νέου αυτά που πρέπει και οι καθυστερήσεις οδήγησαν στην έκρηξη.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες είχε προηγηθεί άλλο, μικρότερης έντασης επεισόδιο προ ημερών, όταν ο πατέρας εξερράγη από οργή εντός του υποκαταστήματος.

Πάντα κατά τα τοπικά Μέσα, ο γιατρός, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για του δοθούν οι πρώτες βοήθειες, δεν κατέθεσε μήνυση, καθώς όπως φέρεται να είπε και ο ίδιος κατανοεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου