ΕΛΛΑΔΑ

Μια 60χρονη συνελήφθη στο Χαλάνδρι για εκβιασμό γιατρού

μια-60χρονη-συνελήφθη-στο-χαλάνδρι-για-ε-423526

Mια 60χρονη συνελήφθη την Τετάρτη στο Χαλάνδρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για εκβίαση σε βάρος συνομήλικού της γιατρού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 60χρονος ιατρός παρείχε τις ιατρικές του υπηρεσίες στη γυναίκα για μεγάλη χρονική περίοδο. Ύστερα από θεραπεία που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τον Μάρτιο του 2014 η 60χρονη επικοινώνησε εκ νέου με τον γιατρό ενημερώνοντάς τον ότι απέτυχε και η νέα θεραπεία της και απαίτησε εκβιαστικά να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ ως αποζημίωση, ώστε να μην τον συκοφαντήσει στα μέσα ενημέρωσης ως υπαίτιο για την κατάστασή της.

Ο ιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε επιπλέον 20.000 ευρώ για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία. Εκείνος αρνήθηκε και η γυναίκα τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά.

Ο 60χρονος την κατήγγειλε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου