ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για τις σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ

ανάληψη-ευθύνης-για-τις-σφαίρες-στο-πα-436077

Με προκήρυξή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η πρωτοεμφανιζόμενη «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η οποία σημειώθηκε στις 25 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών και του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών.

Όπως αναφέρει η οργάνωση, «την παραμονή των ευρωεκλογών (25 Μάη 2014) πραγματοποιήσαμε ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Σύντροφοι της οργάνωσης στάθηκαν στην οδό Μαυρομιχάλη και πυροβόλησαν τα πίσω παράθυρα του κτηρίου με στρατιωτικό όπλο ΑΚ47».

«Οι σφαίρες που καρφώσαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια πρόγευση για τους εξουσιαστές. Όλοι οι λογαριασμοί της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης θα πληρωθούν», αναφέρει η οργάνωση προαναγγέλλοντας ουσιαστικά νέα χτυπήματα.

Οι συντάκτες της προκήρυξης εξαπολύουν δριμεία επίθεση στο κόμμα της συγκυβέρνησης, ενώ αναφέρονται και στο νομοσχέδιο για τις φυλακές, το οποίο όπως υποστηρίζουν «προετοιμάζει την εξόντωση όποιων κρατούμενων αντιστέκονται στη βαρβαρότητα της φυλακής. Τα σωφρονιστικά κολαστήρια είναι γεμάτα από πεινασμένους. Οι συνθήκες ζωής μέσα στις φυλακές χειροτερεύουν. Πολλοί αγωνιστές κρατούνται στα κελιά της δημοκρατίας».

Διαβάστε εδώ το κείμενο της προκήρυξης

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου