ΕΛΛΑΔΑ

Απορρίφθηκε η αίτηση Λαυρεντιάδη για αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη

απορρίφθηκε-η-αίτηση-λαυρεντιάδη-για-436517

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης απέρριψε το αίτημα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να ασκηθεί αναίρεση στο υπ. αριθμ. 695/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη μαζί με 33 άτομα για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της PROTON BANK.

Το αίτημα του επιχειρηματία απορρίφθηκε από τον αντεισαγγελέα καθώς κρίθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος.

Κατά συνέπεια, ο επιχειρηματίας θα δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της PROTON BANK.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση των θεωρούμενων επισφαλών δανειοδοτήσεων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να κατέληξαν σε εταιρείες συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη, αφορούν σε συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, απάτη και απιστία.

Οπως είναι γνωστό, ο κ. Λαυρεντιάδης, αποφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες, με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 500.000 ευρώ, της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου