ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διάκριση από το Trip Advisor μετά από συστηματικά θετικές κριτικές ταξιδιωτών

διάκριση-από-το-trip-advisor-μετά-από-συστηματικ-442734

Πιστοποιητικό Αριστείας (Certificate of Excellence) από το TripAdvisor® έλαβε το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, διάκριση η οποία δίνεται μόνο στα ιδρύματα που λαμβάνουν συστηματικά θετικές κριτικές ταξιδιωτών. Ιδρύματα που έχουν διακριθεί αντίστοιχα βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και τοποθετούνται στην υψηλότερη θέση των επιχειρήσεων που καταγράφονται στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων μονάδων από τις πέντε, αρκετές και πρόσφατες αναφορές. Στα πρόσθετα κριτήρια είναι και η δημοτικότητα των επιχειρήσεων στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (ΕΜΑ) βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου. Εκτείνεται σε τρεις ορόφους, συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ., στον πολυχώρο πολιτισμού Capitol. Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό τον Μάρτιο του 2011, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει περισσότερα από 110 μοναδικά εκθέματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, να ζήσει την εμπειρία της ταχύτητας οδηγώντας τον προσομοιωτή της F1 και να δει ζωντανά ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων.

Η συλλογή είναι εναλλασσόμενη και περιλαμβάνει μοντέλα οίκων που δεν δραστηριοποιούνται πλέον, ενώ πραγματοποιούνται και θεματικές εκθέσεις, με τελευταία τη «MADE BY HELLAS», αφιερωμένη στην ελληνική δημιουργικότητα στον τομέα της αυτοκίνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ και της ΦΙΛΠΑ.

«Η απόκτηση του Πιστοποιητικού Αριστείας από το TripAdvisor είναι μια αληθινή πηγή υπερηφάνειας για ολόκληρη την ομάδα του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας που έκαναν αναφορά στο TripAdvisor,» δήλωσε ο Ιδρυτής του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου κ. Θεόδωρος Ν. Χαραγκιώνης. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από αυτή που λαμβάνουμε από του επισκέπτες μας, είτε στο Trip Advisor, είτε στο βιβλίο επισκετπών του Μουσείου μας. Η αναγνώριση αυτή μας ωθεί να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να δείξουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο, Ελληνες και ξένους, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου», πρόσθεσε.

Tο ΕΜΑ δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μάθουν για την εξέλιξη του αυτοκινήτου μέσα από την ιστορία του τροχού. Ανεβαίνοντας τη σπειροειδή ράμπα του κτιρίου, έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν 72 εκθέματα από το 300 π.X. έως τα τέλη του 20ου αιώνα. Η είσοδος στην μόνιμη αυτή έκθεση είναι δωρεάν.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου