ΕΛΛΑΔΑ

«Ας τον παρακολουθούσαν, εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτά»

ας-τον-παρακολουθούσαν-εμείς-δεν-έχο-482686

Η νύφη του Χριστόδουλου Ξηρού σπάει τη σιωπή της και καταγγέλλει κλίμα τρομοκρατίας από την αντιτρομοκρατική.

«Τα παιδιά μας δεν φταίνε σε τίποτα, επειδή τους ξέφυγε ο Χριστόδουλος Ξηρός», δήλωσε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, η Θεοδώρα Παναγιωτίδου-Ξηρού. «Ζητάνε καταθέσεις εις διπλούν, εις τριπλούν, μπαίνουν στα σπίτια μας με μικρά παιδιά και ψάχνουν τα συρτάρια των ρούχων τους, τα παιχνίδια τους. Πήγαμε στο χωριό και ο επτάχρονος γιος μου με ρωτούσε “η αστυνομία θα μας βρει στο χωριό μαμά;”», πρόσθεσε.

Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης οι άνδρες της ασφάλειας χτύπησαν το σύζυγό της και την ίδια την προσήγαγαν βιαίως.

«Είναι σωστό να ξεσπάνε πάνω μας επειδή έχουν μένος προς τον Χριστόδουλο; Όλα αυτά γίνονται για εκφοβισμό, εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτά. Θα μπορούσαμε εμείς να εμποδίσουμε τον Χριστόδουλο να φύγει; Είναι 56 χρονών άνθρωπος Ας τον παρακολουθούσαν» , είπε η κ. Παναγιωτίδου-Ξηρού.

«Το σύστημα τους γεννάει αναρχικούς. Δε μπορεί να μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε εμείς εγκληματίες. Δεν μπορεί να μας απειλούν ότι θα χάσουμε τη δουλειά μας. Να απειλούν τον 22χρονο γιο μου», τόνισε.

Αρνήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο Χριστόδουλος Ξηρός στο βίντεο . «Δεν θέλω να συζητήσω αυτά που λέει ο Χριστόδουλος στο βίντεο. Ο Χριστόδουλος είναι ο αδερφός του άντρα μου. Τον αγαπάμε, είναι ο άνθρωπός μας, άσχετα με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Εγώ αυτό τον άνθρωπο τον γνώρισα πριν 25 χρόνια», σημείωσε η νύφη του «Μανώλη» της «17 Ν».

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου