ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες παιδιά στην Άρτα

σοβαρό-τροχαίο-με-τραυματίες-παιδιά-σ-498374

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν μία παιδίατρος και τέσσερα παιδιά ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχαν σε επαρχιακό δρόμο της Άρτας.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η 48χρονη γυναίκα ξεκίνησε το μεσημέρι με το αυτοκίνητό της για να μεταβεί στην Περάνθη. Στο όχημα επέβαιναν ο 16χρονος γιος της, ο ανιψιός της και δύο φίλοι τους, όλοι ηλικίας 16 και 17 χρονών.

Σε ένα σημείο του δρόμου και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η παιδίατρος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε τοίχο αυλής σπιτιού.

Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή και το αυτοκίνητο στην κυριολεξία μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα από λαμαρίνες.

Η οδηγός και τα τέσσερα παιδιά ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι. Η παιδίατρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας, σε κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση, στη ΜΕΘ της Άρτας παραμένει σε κρίσιμη επίσης κατάσταση το ένα από τα τέσσερα παιδιά.

Ο γιος της, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, λόγω έλλειψης κλινών στην Άρτα και τα άλλα δύο παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση στην Χειρουργική Άρτας.

Το ατύχημα αυτό ξύπνησε επώδυνες μνήμες στην Άρτα από το πολύνεκρο που είχε σημειωθεί πριν λίγους μήνες. Ευχή κι ελπίδα όλων είναι οι πέντε σοβαρά τραυματίες να επιστρέψουν γεροί στα σπίτια τους.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου