ΕΛΛΑΔΑ

Τατσόπουλος: Ήμουν ένας βολικός αποδιοπομπαίος τράγος – Δεν αναιρώ τα περί 17Ν

τατσόπουλος-ήμουν-ένας-βολικός-αποδι-504040

«Ήμουν εύκολος στόχος» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος αφήνοντας αιχμές κατά της ΝΔ, αλλά και του κλιματος στον ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρησή του από την Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με τον Αλέξη (σ.σ. Τσίπρα) έχω φιλική σχέση που δεν δηλητηριάστηκε από το κλίμα των τελευταίων ημερών. Η ανεξαρτητοποίησή μου προκάλεσε αίσθημα αμοιβαίας ανακούφισης και στον ΣΥΡΙΖΑ και σε μένα».

Ο κ. Τατσόπουλος μίλησε για «μονταζιέρα της ΝΔ» που «απομόνωνε την παραμικρή μου φάση» είπε.

Παράλληλα κατηγόρησε και το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ορισμένοι είναι περισσότερο στοχοποιημένοι από τους άλλους». Πρόσθεσε δε ότι σε οποιοδήποτε ολίσθημα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε περίοδος χάριτος. «Ήμουν ένας βολικός αποδιοπομπαίος τράγος. Ήμουν εύκολος στόχος» τόνισε, προσθέτοντας ότι δημιουργήθηκε κλίμα «πως ήμουν πράκτορας».

«Δε θα αλλάξω απόψεις ούτε θα γίνω αντι-συριζαίος ιεροκύρηκας» ανέφερε ακόμα.

«Ο λαϊκισμός έχει δύο πλευρές, τη φαιδρή πλευρά, αλλά και μία επικίνδυνη πλευρά. Τα μεγάλα κόμματα δεν πρέπει να αναζωπυρώνουν το λαϊκισμό γιατί θα τον βρουν μπροστά τους» δήλωσε αναφέροντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι «ο ορισμός του λαϊκισμού».

«Οι μόνοι φυσικοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην Κεντροαριστερά» είπε ακόμα.

Παράλληλα, ο κ. Τατσόπουλος δεν αναίρεσε τα όσα είπε περί συμπάθειας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδέες της 17 Νοέμβρη. «Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την τρομοκρατία. Δύο με τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκαν τις ιδέες της τρομοκρατίας. Όχι τις πράξεις, αλλά τις ιδέες».

Συμπλήρωσε ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τους κρατουμένους της 17Ν ως πολιτικούς κρατουμένους» θέση με την οποία διαφώνησε.

Ο βουλευτής απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλο κόμμα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφήνοτας ανοιχτό παράθυρο για κάτι τέτοιο στο μέλλον. «Είναι γλυκιά η ανεξαρτησία, σκεφτείτε τι θα λέω τώρα» σημείωσε.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου