ΕΛΛΑΔΑ

O Γιώργος Παπανδρέου στο νέο διαδικτυακό ιστότοπο της Αριάνα Χάφινγκτον

o-γιώργος-παπανδρέου-στο-νέο-διαδικτυα-504607

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετέχει στο νέο διαδικτυακό δημιούργημα της Αριάνα Χάφινγκτον, η οποία την Τετάρτη ανακοίνωσε το φιλόδοξο λανσάρισμα του ιστοτόπου World Post, την πλατφόρμα απόψεων της επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ του πλανήτη.

Η ιστοσελίδα, που θα είναι μια σύμπραξη της ιδρύτριας του huffingtonpost.com και του εκκεντρικού μεγαλοεπενδυτή Νίκολας Μπεργκρούεν θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός εντός του μήνα.

Σε αυτήν θα αρθρογραφούν διακεκριμένοι επιχειρηματίες, πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, όπως ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και ο Δαλάι Λάμα.

Σύμφωνα με τον Independent, το World Post θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεντεύξεις-βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.

«Μπορείς να έχεις όλους εκείνους τους ανθρώπους που ηγούνται κυβερνήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων κλπ, κλπ, να γράφουν δίπλα σε έναν άνεργο από την Ισπανία, έναν φοιτητή από τη Βραζιλία. Η ψυχή της HuffPo είναι η έλλειψη ιεραρχίας» δήλωσε η Αριάνα Χάφινγκτον.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου