Εκτέλεσε το θείο του παραδίδοντάς τον σε 120 πεινασμένα σκυλιά!

εκτέλεσε-το-θείο-του-παραδίδοντάς-τον-513882

Φρίκη προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες εκτέλεσης του 67χρονου Γιανγκ Σιονγκ Τάεκ από τον ανιψιό του και ηγέτη του βορειοκορεατικού καθεστώτος Κιμ Γιονγκ Ουν. Επικαλούμενη ρεπορτάζ της κινέζικης εφημερίδας Wen Wei Po, η Daily
Mail, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο 67χρονος θείος του βορειοκορεάτη ηγέτη πετάχθηκε γυμνός μαζί με άλλους πέντε συνεργάτες του σε ένα κλουβί με 120, νηστικά επί τρεις ημέρες, κυνηγόσκυλα.

Τα ζώα χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα προκειμένου να αποτελειώσουν τους άνδρες που βρήκαν φρικτό τέλος σε μια τιμωρία που ονομάζεται «quan jue», ή εκτέλεση από σκυλιά, αναφέρεται στο δημοσίευμα. Σε αντίθεση με προηγούμενες εκτελέσεις πολιτικών κρατουμένων που διεξάγονταν από εκτελεστικά αποσπάσματα, η εξωφρενική αυτή πρακτική μοιάζει να σχεδιάστηκε ειδικά για τον πιο μισητό άνθρωπο του βορειοκορεατικού καθεστώτος. Το ρεπορτάζ της κινεζικής εφημερίδας προσθέτει ότι η όλη διαδικασία εποπτευόταν από τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ Ουν παρουσία και άλλων 300 ανώτερων αξιωματούχων.

Οι λεπτομέρειες της βάρβαρης αυτής ποινής, δημοσιεύτηκαν σε μια εφημερίδα που θεωρείται ως επίσημο φερέφωνο της κυβέρνησης του Πεκίνου, στο Χονγκ Κονγκ, και θεωρείται ως ένα ακόμη σημάδι πως οι αρχές της Κίνας χάνουν την υπομονή τους με τον ανεξέλεγκτο γείτονά τους, αναφέρει η αγγλόφωνη εφημερίδα της Σιγκαπούρης Straits Times.

Η πρώτη και μόνη δημόσια αναφορά του Κιμ Γιονγκ Ουν για την εκτέλεση του θείου του, έγινε κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου διάγγελματός του, στο οποίο ο βορειοκορεάτης τύραννος καταλόγισε στον εκτελεσθέντα θείο του προδοσία και διαφθορά, χαρακτηρίζοντάς τον «απόβρασμα» και «φατριαστική λέρα».

Πηγή: Daily Mail

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου