ΕΛΛΑΔΑ

Διαφωνία ανακριτή – εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Ευσταθίου

διαφωνία-ανακριτή-εισαγγελέα-για-τη-515276

Μετά από μαραθώνια απολογία προέκυψε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση, Ο ανακριτής είχε τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος ενώ ο εισαγγελέας ότι μπορεί να παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τη διαφωνία των δυο δικαστικών λειτουργών θα λύσει την Παρασκευή το Συμβούλιο με βούλευμά του ενώ ο κατηγορούμενος, όπως προβλέπει ο νόμος, μέχρι να εκδοθεί η δικαστική απόφαση θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Μετά την απόφαση επικράτησε ένταση με το συνήγορο του Π. Ευσταθίου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Ακούστηκαν φωνές στους διαδρόμους με το δικηγόρο να φωνάζει ότι ο κατηγορούμενος τιμωρείται επειδή δεν “κάρφωσε” τον Παπαντωνίου και τον ανακριτή να φωνάζει οτι τα χρήματα αυτά είναι περιουσία του ελληνικού λαού και να ζητά από το συνήγορο να περάσει έξω από το γραφείο του.

Ο κατηγορούμενος, λίγα λεπτά μετά την απόφαση αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξάπλωσε στον καναπέ έξω από το γραφείο του ανακριτή και ο συνήγορός του ζήτησε να έρθει να τον παραλάβει ασθενοφόρο αντί για περιπολικό και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου