ΕΛΛΑΔΑ

Αίμα στην Πρέβεζα – Του κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό

αίμα-στην-πρέβεζα-του-κάρφωσε-το-μαχα-515689

Βγήκαν τα μαχαίρια σήμερα το πρωί στην Νέα Κερασούντα της Πρέβεζας μεταξύ Πακιστανών. Στο νοσοκομείο της Άρτας παραμένει νοσηλευμένος ένας 43χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σήμερα το πρωί από 28χρονο ομοεθνή του.

Ο 43χρονος δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια και τον λαιμό μετά από συμπλοκή που είχε με τον 28χρονο κατόπιν διαπληκτισμού τους για εργασιακές διαφορές. Και οι δύο εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής.

Συγκεκριμένα συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, στη Νέα Κερασούντα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 43χρονο ομοεθνή του.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί σε κτηνοτροφική μονάδα 45χρονου Έλληνα, όπου απασχολούνταν οι δύο αλλοδαποί, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού τους για εργασιακές διαφορές, ο 28χρονος χρησιμοποιώντας μαχαίρι, τραυμάτισε σοβαρά τον 43χρονο στα χέρια και στο λαιμό.

Ο παθών μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από την έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη επίσης ο 45χρονος ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας, καθότι όπως προέκυψε απασχολούσε παράνομα τον 28χρονο δράστη, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

pamepreveza.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου