ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης εταιρίας κούριερ ταχυδρομούσε βόμβες …«μαϊμού» σε τράπεζες

ιδιοκτήτης-εταιρίας-κούριερ-ταχυδρο-536543

Εταιρία κούριερ προκειμένου να στέλνει ψεύτικες βόμβες ως ….χριστουγεννιάτικα δώρα σε υποκαταστήματα τραπεζών της Αττικής, είχε συστήσει εδώ και περίπου ένα μήνα στο Παγκράτι ένας 39χρονος,ο οποίος συνελήφθη αφού προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στις Αρχές. Είχε βέβαια …δοκιμάσει όλα τα συστήματα ασφαλείας των υποκαταστημάτων, αφού απέστειλε 13 «βόμβες» και είχε έτοιμες στα γραφεία για αποστολή άλλες τριάντα.

Η …δραστηριότητα της εταιρίας του πήρε σήμερα τέλος, αφού οι αστυνομικοί που τόσες ημέρες έτρεχαν για τα πακέτα ….«βόμβες» στις τράπεζες, πήγαν στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Ερατοσθένους και τον συνέλαβαν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 39χρονος είχε μάλιστα και δέκα υπαλλήλους, με τους οποίους έστελνε τις …βόμβες στις τράπεζες.

Οι υπάλληλοι μετέφεραν με τα δίκυκλά τους τα κουτιά, χωρίς, όμως, να έχουν ιδέα για τις …επιχειρηματικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη της εταιρίας κούριερ στην οποία είχαν προσληφθεί.

Μέσα στα δέματα …«βόμβες» ο 39χρονος τοποθετούσε καλώδια και μπαταρίες, έτσι ώστε το πακέτο να θυμίζει όσο το δυνατό περισσότερο βόμβα…

Όσον αφορά στο λόγο για τον οποίο έστησε ολόκληρη εταιρία ταχυμεταφορών και προσέλαβε υπαλλήλους για να σκαρώνει τέτοιου μεγέθους φάρσες σε τράπεζες, σήμερα το πρωί που συνελήφθη, δεν έδωσε κάποια πειστική εξήγηση στους αστυνομικούς.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου