ΕΛΛΑΔΑ

Κορδελιό: Επιτέθηκε με μαχαίρι στο πλήθος άνδρας που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά

κορδελιό-επιτέθηκε-με-μαχαίρι-στο-πλή-552651

Σε απόγνωση βρέθηκε πατέρας που έβλεπε το σπίτι του στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης να γίνεται παρανάλωμα του πυρός, χωρίς να μπορεί να το αποτρέψει. Πάνω στην ένταση της στιγμής τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να απειλεί τους γύρω του, καθώς και τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 με τον κάμεραμαν που βρέθηκαν στο σημείο για να καταγράψουν το γεγονός.

Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, αλλά οι ψυχραιμότεροι πρόλαβαν να τον πιάσουν και να του πάρουν το μαχαίρι προτού βλάψει κάποιον.

Νωρίτερα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του κινδύνευσαν να καούν από φωτιά, που προκλήθηκε τα ξημερώματα από άγνωστη- μέχρι στιγμής -αιτία, σε μονοκατοικία στην οδό Ψυχάρη, στο Κορδελιό της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στο σπίτι διέμενε ο πατέρας μαζί με το 5χρονο παιδί του και τους ηλικιωμένους γονείς του. Η γιαγιά και το εγγονάκι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Όπως έγινε γνωστό, οι ένοικοι είχαν βγει μόνοι τους από το σπίτι, όταν αντιλήφθηκαν τη φωτιά και δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το σπίτι δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και αυτό που ερευνάται είναι η φωτιά να προκλήθηκε από κεριά. Στο εσωτερικό του σπιτιού δεν βρέθηκε κάποιο θερμαντικό σώμα.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε ζημιές στη μονοκατοικία, ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου