ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικό event με Αλ. Κοντοπίδη και Wedding Singers

μουσικό-event-με-αλ-κοντοπίδη-και-wedding-singers-568038

To Σάββατο 30 Νοεμβρίου το LAB ART φιλοξενεί ένα διπλό event με τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη και τους Wedding Singers . Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, θα εμφανιστεί στιες 21:00 και οι Wedding Singers στις 23:30.

Η τιμή εισιτηρίου, θα είναι 8 ευρώ.

Αλέξανδρος Κοντοπίδης (PONZI) – Stand Up Comedy

Μια παράσταση εκκεντρική και μεγαλειώδης! Συγκλονιστική, ακραία και επική που κάνει τον γύρω της Ελλάδας με σκοπό να σας κάνει να τρελαθείτε και εσάς.

Μην μπείτε στον κόπο να έρθετε αν είστε ευαίσθητος, ευγενικός χαρακτήρας ή σχετικά επιτυχημένος! Επίσης αν έχετε αγοραφοβία, να φύγετε, να πάτε αλλού.

Τιμοκατάλογος:

  • Αγκαλιά με τον Κοντοπίδη: 1€
  • Φιλί στο στο στόμα: 3€
  • Χούφτωμα: 5€ και το τηλέφωνο σου

WEDDING SINGERS – Live

H κουβέντα πλέον είναι αλλού.. “είναι πλέον καλύτεροι απο το αυθεντικό? τους ήξερα πριν γίνουν γνωστοί; θα τους προλαβω κοινό στο Bόλο πριν τους κλέψει το Hollywood και η διεθνής φήμη?”

Οι Wedding Singers αγαπάνε τα 90’s, τραγουδάνε ξεχασμένα hits από την πρόσφατη εφηβεία μας και βλέπουν τον κόσμο που έρχεται στις συναυλίες να χορεύει. Κάθε συναυλία τους είναι μια επίθεση αγάπης με party κομμάτια , έτσι όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει. Όσοι δεν ξέρετε τι να περιμένετε, φορέστε παπούτσια για χορό..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου