ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση του ΚΚΕ

πολιτική-πολιτιστική-εκδήλωση-του-κκ-570449

Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυσή του, το ΚΚΕ, οργανώνει πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας (Ελικοδρόμιο- πρόσβαση με το αστικό Νο 2, στάση Πολυκλαδικό).

Σε ανακοίνωση του τονίζει πως: “Όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένει στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα δίκαια των εργαζόμενων, των άνεργων, γενικότερα της πλειοψηφίας του λαού που στενάζει στον καπιταλισμό, κάτω από την μπότα της αστικής τάξης.

Σήμερα ο εργάτης, ο άνεργος, ο αυτοαπασχολούμενος ο νέος και η γυναίκα από τη λαϊκή οικογένεια έχουν κάθε λόγο να εμπιστευτούν το ΚΚΕ, την πείρα του, την ιστορία και τη δράση του. Έχουν κάθε λόγο να συμπορευτούν με τους κομμουνιστές στις καθημερινές μάχες, ενάντια στη νέα αναμόρφωση του καπιταλισμού, στο νέο δίπολο των απολογητών του συστήματος, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα που η καπιταλιστική κρίση φανερώνει τα όρια του συστήματος αυτού, σήμερα η εργατική τάξη και ο λαός μπορούν να πάρουν από την πείρα και τα συμπεράσματα του ΚΚΕ για να ανοίξουν το δρόμο της δικής τους προοπτικής.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου