ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Οικοδεσπότης… άγγελος»

θεατρική-παράσταση-οικοδεσπότης-ά-573568

Σε λίγες μέρες οι ΔραΠαίκτες Βόλου γίνονται οι καλύτεροι οικοδεσπότες για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου με τον κύκλο παραστάσεων της νέας τους παραγωγής

Ο «Οικοδεσπότης… άγγελος» θα υποδεχτεί το κοινό του Βόλου στο Θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου (2ας Νοεμβρίου 10 πίσω απ’ τον Ι.Ν. Αγ.Παντελεήμονα, είσοδος από τη Χείρωνος) την Πέμπτη 28, Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, Κυριακή 1η Δεκεμβρίου και επίσης στις 5, 6, 7, 8 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ. Πιστοί στο όραμά τους για ελεύθερο και κοινωνικά αλληλέγγυο θέατρο, οι «ΔραΠαίκτες» κι αυτή τη φορά ενισχύουν το έργο του Ορφανοτροφείου Βόλου πολιτιστικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Έτσι η είσοδος θα έχει μορφή λαχειοφόρου αξίας 2 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και κουμπαράς για όποιον θεατή θέλει να αφήσει κάτι παραπάνω, με το συνολικό ποσό των εσόδων να συγκεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο υπέρ των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο.

Τη μουσικοθεατρική διασκευή σεναριακά, στιχουργικά και σκηνοθετικά υπογράφει ο εμψυχωτής των ΔραΠαικτών, ευΆγγελος Κάβουρας. Μουσική επιμέλεια – σύνθεση – στίχοι και live φωνή – πιάνο: Νικόλας Παπαργύρης. Στη σκηνή εμφανίζονται οι: Βαρβάρα Δεμίρη, Νικόλας Παπαργύρης, Γιάννης Καλογριάς, ευΆγγελος Κάβουρας. Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Αναστασίου, Κατερίνας Βαϊράμη, Γεσθημανής Μελισσίδου, Ειρήνης Μυλωνά, Χρήστου Σαββίδη και Σπύρου Μακρυγιάννη. Ενδυματολόγος είναι η Έφη Αντωνίου. Σκηνογράφος η Χαρά Κουτζαγιώτη. Φωτισμοί – Hχογράφηση: Πάρης Ζίκος, Κώστας Καρατσίκος (Zk Studio). Στην κονσόλα: Γεσθημανή Μελισσίδου. Λήψη σποτ: Ανδρέας Ρούτσιας. Μοντάζ σποτ: Μιχάλης Χειμωνίδης. Συμμετοχή στο σποτ: Χαρά Τσούση.

Ενας εγκληματίας φυγάς. Ένας αιχμάλωτος πιανίστας. Μια γυναίκα αράχνη. Κι ένας οικοδεσπότης… άγγελος. Κι ανάμεσά τους δολοφονικές ατάκες, απρόσμενη ένταση, θανατηφόρο χιούμορ, φαρμακεροί στίχοι, αιχμηρές νότες, θεσπέσιο φαγητό, άφθονο κρασί και χορός μέχρι τελικής πτώσης. Τι συμβαίνει όταν ο δρόμος της διαφυγής σου περνάει μέσα από το λάθος σπίτι; Ένα μουσι-κωμικό θρίλερ που καθηλώνει τον θεατή στην καρέκλα του ή και στο… πάτωμα απ’ τα γέλια, παρουσιάζεται για καλό σκοπό και στόχο την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου