ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

θεατρική-παράσταση-συμπέθεροι-από-τ-573799

Η μεγαλύτερη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Συμπέθεροι Απο τα Τίρανα», θα βρεθούν στο Βόλο και συγκεκριμένα στην Παλιά Ηλεκτρική, την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο.

Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό.

Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον.

Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ.

Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός.

Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης , Νικολέτα Βλαβιανού , Βασίλης Κούκουρας , Βάνα Ραμπότα , Περικλής Λιανός , Αγγελική Δαλιάνη , Δημήτρης Λέκκος , η Βασιλική Δέλλιου και ο Σταμάτης Τζελέπης είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Απογευματινή παράσταση: 18:30

Βραδινή παράσταση: 21:30

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου