ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου

συναυλία-για-την-ενίσχυση-του-ορφανοτ-581065

Συναυλία, για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, πραγματοποιεί τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, στις 19:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος, η «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα, σε συνεργασία με την Ομάδα Νεότητας του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν οι μικροί μαθητές της Σχολής, Άκης Χριστοφορίδης και Άρτεμις Βοσνάκη και στη συνέχεια, το τμήμα ενηλίκων μαθητών της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής», θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εντέχνων και ελαφρολαϊκών τραγουδιών. Θα τραγουδήσουν από το τμήμα ενηλίκων μαθητών οι: Δήμητρα Κυρατσούδη, Θανάσης Τσασκόπουλος, και Ασπασία Ντίνα. Στην ορχήστρα συμμετέχουν οι: Νίκος Καραγιάννης (μπουζούκι), Παναγιώτης Γκαραγκούνης (κιθάρα), Κώστας Βουδούρης (μπαγλαμά) και Παύλος Πλάκας (πλήκτρα).

Ο Π. Πλάκας, έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση του προγράμματος. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ όσοι το επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν στη διεύθυνση του Ορφανοτροφείου ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου