ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου Δ. Μπουραντά

παρουσίαση-βιβλίου-δ-μπουραντά-581677

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μπουραντά, με τίτλο «Μιλώντας στα παιδιά μου για την πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή», οργανώνουν, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Βόλου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων Παιδοπόλεων, τις «Εκδόσεις Πατάκη» και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στις 8 το βράδυ στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώτα Κούγιαλη, συγγραφέας, η οποία στηρίζει τον Οδηγισμό και η Ροσσάνα Πώποτα, δημοσιογράφος, Παλαιά Οδηγός και όπως λένε οι οδηγοί μία φορά Οδηγός πάντα οδηγός.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νίκος Τσούκας.

Θα παρευρεθεί ο συγγραφέας, Δημήτρης Μπουραντάς, ο οποίος θα συνομιλήσει με το κοινό.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι πρόεδροι των δυο φορέων:

  • Για το Τοπικό Τμήμα Βόλου του Σ.Ε.Ο. η Πρόεδρος Ελένη Ψιμοπούλου.
  • Για τον Σύλλογο Αποφοίτων Παιδοπόλεων, η πρόεδρος Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλου.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς

Ο Δηµήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζµεντ και της Ηγεσίας, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) και της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναµικού στο Οικονοµικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως στέλεχος, σύµβουλος και εκπαιδευτής σε µεγάλο αριθµό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, δηµόσιων, συνδικαλιστικών και άλλων κοινωνικών οργανισμών. Πολλές ερευνητικές του εργασίες έχουν δημοσιευθεί στα πιο έγκυρα διεθνή περιοδικά. Είναι επικεφαλής του Κινήµατος «Κοινωνία Αξιών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου