ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μελωδική παρουσίαση βιβλίου «Μαθήματα εκτός ύλης».

μελωδική-παρουσίαση-βιβλίου-μαθήμα-581698

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που συνδυάζει μελωδίες με παρουσίαση βιβλίου πραγματοποιεί ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου «Θέτις» τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Αχίλλειο.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζεται το βιβλίο της μέχρι πρότινος καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Σήλιας Νικολαίδου «Μαθήματα εκτός ύλης».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βάσω Τζεβελεκίδου αρχαιολόγος, Μιχάλης Ζουμπουλάκης καθηγητής οικονομικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μαρία Σπανού Ερευνήτρια τοπικής ιστορίας, πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, Γεωργία Στρατούλη αρχαιολόγος, Νένα Ζήση κοινωνική ανθρωπολόγος ,συντονίστρια εκπαίδευσης του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Θετις».

Η συγγραφέας θα συντονίσει την παρουσίαση και θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο. Την εκδήλωση θα ντύσει μελωδικά η Μartha Moreleon .Η Μεξικάνα καλλιτέχνης έρχεται αποκλειστικά για την εκδήλωση και είναι γνωστή στο κοινό του Βόλου από παλαιότερες εμφανίσεις της.

Η έναρξη της εκδήλωσης, που είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της αντιδημαρχίας κοινωνικής προστασίας παιδείας και πολιτισμού, έχει προσδιοριστεί για τις επτά το απόγευμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου