ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπαζάρ βιβλίου

μπαζάρ-βιβλίου-581752

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του τρίτου Βαzaar Βιβλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός» στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η επανάληψη του ίδιου εγχειρήματος αύριο Κυριακή 17 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί στις 10 έως τις 8 το βράδυ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Επισκέπτες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα βιβλία της επιλογής τους, καθώς το Bazaar διέθετε περισσότερο από 2.500 τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών. Επισκεπτόμενος κάποιος το Bazaar είχε τη δυνατότητα αφ΄ενός μεν να αγοράσει διάφορα βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα στήριξαν την προσπάθεια του Κέντρου Πολιτισμού στην υλοποίηση του στόχου του που δεν είναι άλλος από το να έχει τη δυνατότητα να στηρίζει σταθερά και αδιάλειπτα τους συνανθρώπους μας που σήμερα έχουν ανάγκη.

Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί οι οποίοι επισκεπτόμενοι το Bazaar έφερναν και βιβλία προκειμένου να στηρίξουν και με αυτό τον τρόπο την πρωτοβουλία αυτή.

Πολύ σημαντική είναι η συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Ιωλκού, όπου εκπαιδευτικοί, μαθητές και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαθητές της Δ και της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου της Ιωλκού επισκέφθηκαν το Bazaar και προμηθεύτηκαν βιβλία. Ειδικά οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Παναγιώτη Κάρλο κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους τόσο για το Bazaar, όσο και για το Αρχοντικό Ζαφειρίου, το οποίο άλλωστε οι περισσότεροι απ’ αυτούς το επισκέπτονταν για πρώτη φορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου