ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ψαράδικες πηλιορείτικες βραδιές στο Χόρτο

ψαράδικες-πηλιορείτικες-βραδιές-στο-712543

Από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο: «Ψαράδικες βραδιές στο Πήλιο» προς τιμήν του αείμνηστου κολυμβητή Ιάσονα Ζηργάνου, διοργανώνει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Βόλου Αργοναύτες αλλά και τους ψαράδες της περιοχής του Νοτίου Πηλίου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην παραλία του Χόρτου Αργαλαστής στις 16, 17, 18 Αυγούστου 2013. Οι εκδηλώσεις είναι με την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, του Οργανισμού Λιμένα Βόλου Α.Ε. και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα Μαγνησίας).

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ομιλίες για τον Παγασητικό Κόλπο και για την αλιεία, επίδειξη αγώνων κολύμβησης, επίδειξη κατάδυσης, διαδρομές με Canoe – Kayak, διαδρομές με ιστιοπλοϊκά σκάφη, διαγωνισμός ψαρέματος, ναυταθλητικές δραστηριότητες, χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακές ορχήστρες.

Στις εκδηλώσεις θα έχουν δυνατότητα να συμμετάσχουν και παιδιά από 7 έως 12 ετών. Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στις εκδηλώσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Φώτη Σταυρίδη στο τηλ.: 6946102006.

Με αφορμή τις ψαράδικες βραδιές ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου αναφέρει τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά του Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου που για πρώτη φορά θα μπορέσομε να τιμήσουμε τον Αργαλαστιώτη κολυμβητή Ιάσονα Ζηργάνου. Επίσης με τις εκδηλώσεις μας αυτές προσδοκούμε να φέρουμε κόσμο στην περιοχή μας και να τη διαδώσουμε πανελλαδικά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου