ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναβίωση πανηγυριού

αναβίωση-πανηγυριού-722304

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, θα αναβιώσει φέτος το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής Αργαλαστής, στις 25 και 26 Ιουλίου 2013. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013, θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία και περιφορά της ιεράς εικόνας στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Αργαλαστής, προεξάρχοντος του Πανασιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου, Αθανασίου Κολλά, ο οποίος και θα κηρύξει το θείο λόγο. Μετά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων θα ακολουθήσουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και λαϊκό πανηγύρι με δημοτική Πηλιορείτικη ορχήστρα.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, και ώρα 8:00 π.μ. θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό πανηγύρι με δημοτική Πηλιορείτικη ορχήστρα και την συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων.

Σε όλους όσους παρευρεθούν και τις δύο ημέρες, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα προσφέρει άφθονο κρασί και εδέσματα που θα έχουν ετοιμάσει οι εθελόντριες του Ινστιτούτου. Τέλος το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου καλεί όλους τους κατοίκους και τους φίλους της περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους τις λατρευτικές εκδηλώσεις της Αγίας Παρασκευής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου