ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μιας Πεντάρας Νιάτα» στο Σταθμό της Αγριάς

μιας-πεντάρας-νιάτα-στο-σταθμό-της-α-722466

Με την παράσταση «Μιας πεντάρας Νιάτα» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, συνεχίζονται σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου οι εκδηλώσεις της «Ψαράδικης Βραδιάς» στην Αγριά. Η παράσταση θα δοθεί στο Θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγριάς, στις 9:15 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την ευρηματική κωμωδία των Α. Γιαλαμά – Κ. Πρετεντέρη παρουσιάζει με νέα διανομή το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου για το καλοκαίρι του 2013. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το έργο κατά τη χειμερινή περίοδο στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής και το γεγονός ότι, οι παραστάσεις έληξαν υποχρεωτικά προκειμένου τη σκυτάλη στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής να λάβει η παραγωγή της Παιδικής Σκηνής, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει κοινό που δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το έργο. Το κοινό αυτό αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, σε υπαίθριους χώρους των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου, όπου θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου «Καλοκαίρι 2013».

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σ. Μαβίδη, σκηνικά – κοστούμια Ιωάννας Τουλούπη, ενορχηστρώσεις τραγουδιών Γιώργου Ζαγόρη, μουσική διδασκαλία Βάσως Ζαγόρη, φωτισμούς Κώστα Τατάκου και με τις χορογραφικές συμβουλές της Δέσποινας Ακρίβου.

Οι εκδηλώσεις

της «Ψαράδικης Βραδιάς»

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της «Ψαράδικης Βραδιάς» στην Αγριά, θα συνεχιστεί ως εξής μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή:

Τετάρτη 10 Ιουλίου – παραλία της Αγριάς: Συναυλία με το Βολιώτικο ροκ συγκρότημα «Old Friends» .

Πέμπτη 11 Ιουλίου – θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγριάς: θεατρική παράσταση «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Ρέππα – Παπαθανασίου από τη Θεατρική Ομάδα Ν.Αγχιάλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρασκευή 12 Ιουλίου – θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού: συνάντηση παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων από το Πήλιο και άλλες περιοχές με ορχήστρες.

Σάββατο 13 Ιουλίου – παραλία της Αγριάς: Συναυλία με την Ορχήστρα Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής (Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε.). Πρόκειται για το περίφημο λαϊκό γλέντι με θαλασσινά εδέσματα για την κεντρική εκδήλωση της «Ψαράδικης Βραδιάς». Κάθε χρόνο στήνονται τραπέζια στην παραλία της Αγριάς για 2.000 και πλέον συμμετέχοντες, που διασκεδάζουν απολαμβάνοντας θαλασσινές γεύσεις και χορεύοντας μέχρι τις πρωινές ώρες. Στο γλέντι συμμετέχει και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγριάς, που δημιουργεί μια φωτισμένη αλυσίδα με την παρέλαση των σκαφών που ακολουθεί.

Κυριακή 14 Ιουλίου – θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού: Γιορτή λήξης των εκδηλώσεων. Θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» των Ρέππα – Παπαθανασίου από τη Θεατρική Ομάδα «Θρυαλλίδα».

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου