ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Κάστρο Πτελεού

η-ευανθία-ρεμπούτσικα-στο-κάστρο-πτελ-722774

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΤΕΛΕΟΥ

Η Εθελοντική ομάδα “ΑΙΟΛΙΣ” συνεχίζει και φέτος τις μουσικές εκδηλώσεις στο ενετικό ΚΑΣΤΡΟ Πτελεού με στόχο την ανάδειξη του μνημείου. Με φόντο το ΚΑΣΤΡΟ κοντά στο γαλάζιο της θάλασσας, σε ένα τοπίο ιδανικό για ξεκούραση, διασκέδαση και έμπνευση θα πραγματοποιηθεί ένα όμορφο διήμερο μουσικών εκδηλώσεων.

• Σάββατο 3/8/2013
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση “To αστέρι κι η ευχή”
Κανονάκι, ακκορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα και η Ευανθία με το βιολί της, θα βρεθούν μαζί στο χώρο του Ενετικού Κάστρου για να παίξουν μουσικές της από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Από το «Αστέρι κι η ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» μέχρι την… Κωνσταντινούπολη με την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες.

• Τετάρτη 21/8/2013
Με φόντο το ΚΑΣΤΡΟ κοντά στο γαλάζιο της θάλασσας και θέα την πανσέληνο η Μαντολινάτα Αλμυρού θα μας ταξιδέψει με τραγούδια που αγαπήσαμε και θέμα το φεγγάρι.

Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην ανάδειξη και προβολή του Ενετικού Κάστρου και των πρόσφατων ευρημάτων στο χώρο του μνημείου από τις εργασίες που εκτελούνται στο στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη και βελτίωση της προσβασιμότητας του, που εγκρίθηκε με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας «ΑΙΟΛΙΣ», και δικαιούχο την περιβαλλοντική οργάνωση (εν Δράσει) και συμπράττοντα φορέα την 7η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων..

almyrosinfo.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου