ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θ έ α τ ρ ο – «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός»

θ-έ-α-τ-ρ-ο-τα-μωρά-τα-φέρνει-ο-πελαργός-724018

Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» επέλεξε να ανεβάσει η Θεατρική Ομάδα Νέας Αγχιάλου που ιδρύθηκε το 2002 και πλέον υπάγεται στη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου, συνεχίζοντας τη δημιουργική της δραστηριότητα.

Το έργο «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», που θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο Νέας Αγχιάλου από τη Δευτέρα 1η έως την Κυριακή 7 Ιουλίου, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη, σκηνικά –κοστούμια Ιωάννας Τουλούπη, με βοηθό σκηνοθέτη τη Γιώτα Θεολογίδου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι: Ασδεράκης Βασίλης, Δήμου Θάλεια, Ερρινάκη Σμαρούλα, Ζαράρη Άννα, Θεοχαράκης Δημήτρης, Καρατζόγλου Δημήτρης, Μουτζούρης Στέλιος, Πετρίδη Βαλασία, Τόλια Εύη.

Στη συνέχεια παραστάσεις θα δοθούν στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο του ενιαίου πολιτιστικού πριγράμματος του Δήμου για το Καλοκαίρι του 2013.

Το κοινό της Ομάδας – πάντα προαιρετικά – μπορεί να παραδίδει στους χώρους των παραστάσεων είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (τρόφιμα μακράς διάρκειας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου