ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για χρηματοδοτήσεις νέων επιχειρήσεων από το Open Cofee

εκδήλωση-για-χρηματοδοτήσεις-νέων-επ-725710

Ομιλία παρουσίαση για τους τρόπους χρηματοδότησης νέων επιχειρήσεων, αλλά και για τις θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων θα δώσει ο CEO του Private Equity & Venture Capital Group του Ομίλου Πειραιώς, του PJ Catalyst Fund κ. Λουκάς Πηλίτσης. Η παρουσίαση διοργανώνεται από το Open Coffee Volos και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19/6 στις 7.30 το απόγευμα στο Transistor Cafe στην Ερμού 6.

Το Pj Catalyst Fund είναι ένα από τα τέσσερα νέα ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων (venture capital) που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας JEREMIE για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Τα 4 funds του JEREMIE (First Athens, PJ Tech Catalyst Fund και Open Fund II) επικεντρώνονται στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και συνολικά διαθέτουν περισσότερα από 70 εκατ. ευρώ, τα οποία καλούνται να επενδύσουν μέχρι το τέλος του 2015.

To PJ Catalyst fund έχει επενδύσει το τελευταίο διάστημα σε διάφορες startups μεταξύ των οποίων το Radiojar που παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό και το Open Coffee Volos (330.000 ευρώ) και το i-kiosk (400.000). Είναι μια ευκαιρία για όλους, όπως και την προηγούμενη φορά που φιλοξενήσαμε τον Γιώργο Τζιραλή του Open Fund να ακούσουμε τι ακριβώς ζητάνε οι VC’s από τους νέους επιχειρηματίες.

Εκτός από το PJ Catalyst Fund ο κ.Πηλίτσης θα παρουσιάσει και την θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων (Business Inqubator) IQBility, όπου δίνεται η δυνατότητα να στεγαστούν επιχειρήσεις, έχοντας τη δυνατότητα δωρεάν παροχής χώρου εργασίας, συμβουλών αλλά και τη δυνατότητα χρηματοδότησης με σκοπό να μεγαλώσουν και να μπορούν να τοποθετηθούν στην αγορά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου