ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση στο Βόλο για τον καρκίνο του μαστού

εκδήλωση-στο-βόλο-για-τον-καρκίνο-του-μ-773917

Ο Όμιλος Inner Wheel Bόλου διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην Εκστρατεία «Η Μόδα βάζει στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο «PARK» .

Την εκδήλωσή θα τιμήσει με την παρουσία της η Ψυχολόγος – Οικογενειακή Σύμβουλος και Συγγραφέας κα Τένια Μακρή.

Σκοπός της εκδήλωσης την Κυριακή 26 Μαΐου του Ομίλου Inner Wheel Βόλου, είναι η ενημέρωση και η πρόληψη ενός θέματος που αφορά σε όλους, γυναίκες και άνδρες , είναι ευαίσθητο και πάντοτε επίκαιρο.

Το International Inner Wheel είναι η μεγαλύτερη γυναικεία Εθελοντική Οργάνωση Προσφοράς στον κόσμο. Εκπροσωπείται στα Ηνωμένα Έθνη με την ιδιότητα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (NGO), με εκπροσώπους σε τρία κέντρα: της Γενεύης, της Νέας Υόρκης και της Βιέννης. Του δίνεται επομένως η δυνατότητα να παίξει σπουδαίο ρόλο στο σημερινό κόσμο.

Από την εποχή της ίδρυσής του το 1924 το Inner Wheel συνεχίζει να αναπτύσσεται καθώς δημιουργούνται νέοι Όμιλοι σε πολλές χώρες.

Είναι πολύ σημαντική η προσφορά του στους λιγότερο τυχερούς από εμάς, τα ευάλωτα-αναξιοπαθούντα άτομα, όπως είναι οι νέοι και οι ηλικιωμένοι, στις χώρες όπου ζούμε καθώς και στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Η προσφορά αυτή δίνεται κατά πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από γενική μακροχρόνια υποστήριξη έως προσφορά υλικών, χρημάτων, συμπαράστασης και βοήθειας. Σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και σε περιοχές καταστροφών τα μέλη μας είναι μεταξύ των πρώτων που ανταποκρίνονται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου