Ανοιχτή εκδήλωση στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-05-21, 12:25:06
Ανοιχτή εκδήλωση στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Μετά το σχολείο τι; Προγράμματα Απασχόλησης – Εργασίας για άτομα με αναπηρία» θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου στις 7.00 μ.μ. στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου (Στρατή Μυριβήλη 1 - Φυτόκο). Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Μαγνησίας και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Βόλου, με στόχο την ενημέρωση των γονέων ατόμων με αναπηρία, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται, από τους εκπροσώπους των φορέων σχετικά με τα προγράμματα απασχόλησης και εργασίας για ΑμεΑ. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους εκπροσώπους. Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Βόλου, είναι Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας.

Στο σχολείο φοιτούν 49 έφηβοι μαθητές με αναπηρίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Σκοπός της ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι μαθητές μέσα μαθήματα γενικής παιδείας αλλά και επαγγελματικής κατάρτισης είναι η αξιοποίηση και βελτίωση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους με στόχο την κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη τους ένταξη.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=