ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χορευτικοί λάτιν ρυθμοί

χορευτικοί-λάτιν-ρυθμοί-782254

Το καλοκαίρι καταφθάνει και αυτή τη φορά ξεκινάει λίγο νωρίτερα. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Salsa Y sueñΟ υπόσχονται ένα υπέροχο τριήμερο με καλοκαιρινή διάθεση, μαθήματα χορού, shows και πάνω από όλα κέφι. Οι προετοιμασίες για το 4th Greek Salsa Bootcamp εντείνονται μιας και λίγες μέρες μας χωρίζουν από αυτό το μεγάλο χορευτικό καλοκαιρινό event. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά events του χρόνου και το μεγαλύτερο του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα τριήμερο που περιλαμβάνει μαθήματα λατινοαμερικάνικων χορών, δυνατά parties, εντυπωσιακά shows και φυσικά πολύ καλή διάθεση από όλους όσους συμμετέχουν.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει αποκτήσει ήδη πολλούς φανατικούς φίλους και όπως όλα δείχνουν, θα μακροημερεύσει, διανθίζοντας με χαρούμενους χορευτικούς ρυθμούς και πολύ κέφι, την καθημερινότητά μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φίλοι των λάτιν ρυθμών και της σάλσα ειδικότερα, συμμετέχουν με πολύ ενθουσιασμό στο τριήμερο κεφιού.

Το 4th Greek Salsa Botcamp θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 31 Μαΐου με 2 Ιουνίου στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Valis στην Αγριά. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδονται μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba κλπ.), χωρισμένα σε επίπεδα, από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους του είδους σε 3 παράλληλες αίθουσες μέσα στο ξενοδοχείο. Τα μαθήματα αρχίζουν την Παρασκευή το απόγευμα και ολοκληρώνονται το Σάββατο το απόγευμα. Διάσημα ονόματα όπως οι πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Adrian & Anita (Ισπανία) , Oli Rizo (Κούβα), Los Pambos (Βουλγαρία), Alex Lima (Βραζιλία/Γαλλία), La Secta, Salsa Sinners, SalsaDoo, Arinson Lopez και άλλοι θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί πάνω από 600 χορευτές κάθε βράδυ και όχι μόνο, οι οποίοι θα παραβρεθούν για να χορέψουν, να πιουν το ποτό τους και να παρακολουθήσουν τα shows των προσκεκλημένων καλλιτεχνών. Τις δύο αυτές βραδιές θα επενδύσουν μουσικά, οι πιο γνωστοί djs του είδους: Dj Folivy (Luxemburg), Dj Nicos K, Dj Salvador El Pecador, Dj Tazz, Dj Estelio “El Social”, Dj Mas & Dj Stefanos.

Το τριήμερο κλείνει με ένα ολοήμερο beach party – θεσμό που περιλαμβάνει επίσης χορευτικά workshops reggaeton και Zumba fitness δίπλα στο κύμα για όλους τους παραβρισκόμενους.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται για να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές γνωρίζοντας παράλληλα κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος.

Στο Greek Salsa Bootcamp μπορούν να συμμετέχουν οι πάντες. Από κόσμο που θέλει να δοκιμάσει να κάνει τα πρώτα του χορευτικά βήματα μέχρι και επαγγελματίες χορευτές. Ακόμη και κόσμος που θέλει απλά να παρακολουθήσει τα βραδινά shows και να δει κάτι διαφορετικό πίνοντας το ποτό του. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος το πακέτο που περιλαμβάνει μαθήματα χορού ή το πακέτο που περιλαμβάνει την είσοδο μόνο στα parties του Greek Salsa Bootcamp. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα μιας και λαμβάνουν χώρα παράλληλα σε ξεχωριστές αίθουσες για κάθε επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα του τριημέρου και τις τιμές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του event: www.salsabootcamp.gr και να επικοινωνήσουν παράλληλα με την διοργάνωση, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρούν στην ιστοσελίδα ή στέλνοντας email στο [email protected].

Η διοργάνωσή έχει κάθε χρόνο την στήριξη των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχοντας ως χορηγούς επικοινωνίας την εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», το κανάλι TRT καθώς και τον NOVAFM μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής Echale Salsita, της πρώτης ραδιοφωνικής εκπομπής με latin ακούσματα στη Θεσσαλία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου