Χριστουγεννιάτικη συναυλία της “Sempre Viva” στην Πορταριά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-22, 00:22:57
Χριστουγεννιάτικη συναυλία της “Sempre Viva” στην ΠορταριάΣτο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και της Δημοτικής Ενότητας Πορταριάς, την ερχόμενη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Πορταριά», στην Πορταριά, θα δοθεί συναυλία της Ορχήστρας Κιθαριστών “Sempre Viva” & “Sempre Viva Junior”

Η ‘Sempre Viva’ είναι μια μικρή ορχήστρα που αποτελείται από δέκα κλασικούς κιθαρίστες με έδρα τον Βόλο, του Νομού Μαγνησίας. Σφραγίδα για τη γέννηση του συνόλου, αποτέλεσε το όνομα ‘Sempre Viva’ ενός όμορφου, σπάνιου λουλουδιού, μιας και συλλέγεται σε δύο μόνο περιοχές στην Ελλάδα.

Η ιδιότητά του να μη μαραίνεται στο χρόνο είναι αυτή που το καθιστά άξιο προσοχής. Αποτελείται από πτυχιούχους κιθαρίστες με επαγγελματική εμπειρία στη διδακτική της κιθάρας και με αρκετές εμφανίσεις-συμμετοχές σε συναυλίες. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει χαρακτήρα μη κερδοσκοπικό, αλλά και η δράση του έχει φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το αστείρευτο μεράκι και η αγάπη για τη διδασκαλία της κιθάρας σε παιδιά, αποτέλεσε πηγή δημιουργίας μιας ορχήστρας με τριάντα δύο συνολικά κιθαρίστες μικρής ηλικίας, με το όνομα ‘Sempre Viva Junior’. Η σύμπραξη των δύο αυτών συνόλων ‘Sempre Viva’ και ‘Sempre Viva Junior’ αποτελεί κάτι μοναδικό για την περιοχή του Βόλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=