ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία Πανεπιστημίου

χριστουγεννιάτικες-εκδηλώσεις-στην-66525
Τη δική τους ξεχωριστή «πινελιά» στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου πρόκειται να βάλουν οι σπουδαστές του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου και συγκεκριμένα των τμημάτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος» και «Ειδικός Ενδυματολογίας και Σχεδίασης Μόδας», την Παρασκευή 21/12, το Σάββατο 22/12 και την Κυριακή 23/12, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στην πλατεία Πανεπιστημίου.
Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» θα γλυκάνουν δωρεάν με τα λαχταριστά τους τρουφάκια, μικρούς και μεγάλους. Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος» και «Ειδικός Ενδυματολογίας και Σχεδίασης Μόδας» θα δημιουργήσουν μαζί με τους περαστικούς χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια για το 2013, τα οποία θα μπορούν να πάρουν μαζί τους όσοι συμμετάσχουν στη δράση.
Τέλος, μια έκπληξη θα περιμένει τα παιδιά της πόλης μας στο ξύλινο σπιτάκι του Άι-Βασίλη. Φορώντας τη μοναδική στολή που του δημιούργησαν οι σπουδαστές του τμήματος «Ειδικός Ενδυματολογίας και Σχεδίασης Μόδας» του ΔΙΕΚ, ο Άι-Βασίλης θα είναι εκεί για να υποδεχθεί τους μικρούς και να τους ευχηθεί για τον καινούργιο χρόνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου