ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γλυκιές κουβέντες

γλυκιές-κουβέντες-80841

Απογευματινή πολιτιστική εκδήλωση διοργανώνει ο «ΔΙΑΥΛΟΣ» της διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.ΑΠ. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου αύριο στις 20:00.

Συγκεκριμένα οι ομάδες εκμάθησης Τούρκικης γλώσσας θα συναντηθούν στο Δίαυλο όπου θα προβληθεί το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του γνωστού Τούρκου σκηνοθέτη Fatih Akin με τίτλο «Crossing the bridge, The sound of Istanbul», που έχει σαν θέμα του τις μουσικές και τους μουσικούς της Κωνσταντινούπολης.

Την εκδήλωση επιμελείται η δασκάλα της τούρκικης γλώσσας Μπέρνα Αλτιγκανέρ. Στους καλεσμένους θα προσφερθεί το παραδοσιακό τσάι που αποτελεί το αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του τούρκικου λαού. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου στο Δίαυλο και είναι η πρώτη μίας σειράς εορταστικών εκθέσεων που θα φιλοξενήσει ο Δίαυλος στον ισόγειο χώρο του. Η εκδήλωση θα γίνει στο ισόγειο του Διαύλου (Τοπάλη 14 με Δημητριάδος) και είναι ανοιχτή σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα πάνω στην μουσική και τον πολιτισμό της γειτονικής μας χώρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου