ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φωτογραφικές στιγμές

φωτογραφικές-στιγμές-84162

Εκδήλωση παρουσίασης θεμάτων που αφορούν την φωτογραφική τέχνη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:30 στον εκθεσιακό χώρο (Τοπάλη 14 με Δημητριάδος) του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Βόλου Δίαυλος της διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.ΑΠ. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν 100 επιλεγμένα φωτογραφικά έργα διάσημων φωτογράφων που κατάφεραν να αποτυπώσουν σημαντικές στιγμές της ιστορίας της ανθρωπότητας που έχουν μείνει στη μνήμη μας έως σήμερα. Τις φωτογραφίες έχει επιλέξει, θα παρουσιάσει και θα σχολιάσει ο υπεύθυνος της Φωτογραφικής Ομάδας του Διαύλου και καθηγητής φωτογραφίας στο ΔΙΕΚ Βόλου Λέοντας Μουρτζούκος.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας με δημιουργίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας που δραστηριοποιείται στο Κέντρο. Συμμετέχουν δεκαεπτά μέλη της φωτογραφικής ομάδας με εξήντα οκτώ έργα τους. Εκθέτουν οι: Μιράντα Αχειλαρά, Σπύρος Δαπόντας, Κωνσταντίνος Δαραμάρας, Γιάννης Δεληγιαννίδης, Μαρία Ζαφείρη, Ιωάννα Ζορμπά, Γιώργος Καρακώστας, Αντώνης Κουβαράς, Ευθύμιος Λεβέντης, Φώφη Μανούκα, Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης, Βίκυ Παπαδημητρίου, Ράνια Στρατή, Δημοσθένης Στύλας, Γιώργος Τασιάς, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Χαραλάμπους.

Η έκθεση, που είναι η 35η που διοργανώνεται από την έναρξη λειτουργίας της Φωτογραφικής Ομάδας του Διαύλου, είναι επισκέψιμη καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:30 μέχρι τις 21:30 και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιανουαρίου 2013. Η δεύτερη παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 20:30 και θα είναι ένα αφιέρωμα στον διάσημο Ελληνοαμερικανό φωτογράφο Κωνσταντίνο Μάνο.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στο χώρο της έκθεσης φωτογραφίας στη αίθουσα εκδηλώσεων στον 2ο όροφο του Διαύλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου