ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τη νόσο Alzheimer στο ΚΗΦΗ της Νέας Αγχιάλου

εκδήλωση-για-τη-νόσο-alzheimer-στο-κηφη-της-νέα-142147

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Άνοια στην Τρίτη ηλικία» θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η) Νέας Αγχιάλου, της ΚΕΠΚΑ – ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου την ερχόμενη Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 το πρωί.

Ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κέντρου, θα είναι: Μαρία Κυριακού, Ενδοκρινολόγος – Επιστημονική Υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου, Καλλιόπη Κουφογιάννη, Ψυχολόγος, Νίκη Μανιάκη, Κοινωνική Λειτουργός. Το πρόγραμμα λειτουργεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εξάλλου, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκδρομή του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέας Αγχιάλου, της ΚΕΠΚΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, στην Ιερά Μονή Αγίου Λουκά Θήβας με τη συμμετοχή όλων των μελών του ΚΗΦΗ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τελέστηκε εκκλησιασμός και αρτοκλασία, καθώς επίσης και ομιλία από τον ηγούμενο της Μονής για την ιστορία και την ζωή του Άγιου Λουκά. Ακολούθησε γεύμα και αμέσως μετά επίσκεψη στη Μονή Ιερουσαλήμ. Τα μέλη του ΚΗΦΗ επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρόγραμμα λειτουργεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου