Ενα μοναδικό show στο Πήλιο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-07, 23:10:57
Ενα μοναδικό show στο Πήλιο

Για πρώτη φορά εκδήλωση Drifwars “Summer Camp”

Για πρώτη φορά στη Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στο Πήλιο και στο δρόμο μεταξύ Αγ. Γεωργίου Νηλείας και Πινακατών τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 θα κλείσει ο δρόμος για ένα μοναδικό show με τα αυτοκίνητα των DriftWars

O θεσμός τον Driftwars έχει ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και έχει κάνει χιλιάδες κόσμου να αγαπήσει την τεχνική της ελεγχόμενης πλαγιολίσθησης του αυτοκινήτου πάντα υπό ελεγχόμενες συνθήκες, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και με αυτοκίνητα που πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.  

Κορυφαίες συμμετοχές, οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Driftwars όπως ο Στάθης Παπαργυρόπουλος, Τάκης Κωνσταντάρας, Θέμης Μαρινάκης, Λουκάς Κωστάρας και Τάσος Χάρκας αναμένονται να δώσουν το παρών σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά event του προγράμματος των Driftwars για το 2012.

Μια μέρα μετά τον πρωταθληματικό αγώνα στην Θεσσαλονίκη, τα πανέμορφα και εντυπωσιακότατα αυτοκίνητα, θα κάνουν μονά διπλά και τριπλά περάσματα που θα κόβουν την ανάσα. Οι οδηγοί υπόσχονται να γεμίσουν την πλαγιά του Πηλίου με καπνό από καμένο λάστιχο και να ανταμείψουν με το παραπάνω τους θεατές που θα παραβρεθούν.

Τέλος να σημειωθεί ότι είναι  η πρώτη φορά που τα Driftwars επισκέπτονται την Μαγνησία και η τοπική κοινωνία δείχνει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για την εκδήλωση.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=